HEADSHOT FOTÓZÁS

A profi üzleti megjelenésért

HEADSHOT

Nincs második esélyed az első benyomásra!

Befektetés
önmagadba és a jövődbe

A mai világban az online jelenlét megkerülhetetlen, így fotóink egyfajta digitális névjegykártyává válnak!
Az emberek többsége nagyjából 2 másodperc alatt eldönti egy fotóról, hogy szimpatikus vagy-e neki, vagy sem! Egy professzionálisan elkészített portréfotó sokszor döntő lehet egy új állás megszerezése vagy elvesztése között, és hatalmas “fegyver” tud lenni új ügyfelek sikeres bevonzásához egyaránt.

HEADSHOT

Személyes márka építése, önmagunkba való befektetés

Legyen szó az önéletrajzhoz szükséges új fotóról, közösségi médiában való felhasználásról, LinkedIn profilképről, vagy akár a vállalati weboldalról, email aláírásokról, névjegykártyákról… A felhasználási terület szinte korlátlan! Használd ki az első benyomás adta előnyöket! Egy professzionális headshot portréfotó mindig a legjobb választás lesz!

HEADSHOT

Megnyerő és  hiteles ábrázolása cégünknek cégvezetőként vagy vállalkozóként

Bármi is legyen a szakmád, mindig szükséged lesz egy naprakész, prémium minőségű üzleti headshot portérra, mely bizalmat, kompetenciát és hitelességet közvetít. Nem elég szakmánk legjobbjának lenni, annak is kell látszani! A telefonos szelfik manapság felkapottak, de egy professzionális portréfotóval az ügyfeleid, üzleti kapcsolataid és a versenytársaid is biztosan komolyan vesznek.

Új ügyfelet keresel? Megpályáznál egy új pozíciót? Lecserélnéd régi CV fotódat, LinkedIn profilképed? Emelkedj ki a tömegből egy profi headshot portréfotóval! Frissítsd üzleti vagy közösségi média profilodat és zsebeld be a sikereket.

HEADSHOT

Mi az a headshot fotó(zás)?

A portréfotózás egy speciális ágazata, egy modern, szűk kivágású portré fotó váll középtől felfelé. Az így készült képek letisztultságot, modern eleganciát sugároznak, ahol a fő fókuszt az arckifejezések adják. 

Professzionális headshot fotózás Budapest egyik legprofibb stúdiójában!

 

Budapest belvárosában, a Tóth Balázs Fotóstúdióban fotózunk ( 1085 Budapest, József körút 65.), profi csapattal, a legmodernebb felszereléssel, speciális, csúcsminőségű LED lámpákkal. A stúdió felszerelése teljesen mobil, így igény esetén külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni.

Miben tudok segíteni neked?

Egy profi portréfotó azonnal magára vonzza a figyelmet.
Magabiztosságot sugároz, növeli a bizalmat irányodba, kitűnik a tömegből és elősegíti sikereid elérését.

Segítek kiválasztani a hozzád legjobban illő ruhadarabot
Hölgyeknek profi smink
Segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb oldaladat
Előhozom az őszinte érzelmeket a legmegnyerőbb arckifejezésért
HEADSHOT

HOGYAN ZAJLIK A FOTÓZÁS?

ÉRKEZÉS A STÚDIÓBA

Érkezés után pár percet beszélgetünk -miközben lepakolhatsz és kifújhatod magad-, hogy megismerjük céljaidat a képekkel. A hozott ruháidat együtt átnézzük, megbeszéljük mi előnyös a számodra illetve a céljaidhoz mi illeszkedik a legjobban. Hölgyek profi sminkes kezei alatt felfrissülnek (uraknak nincs szükséges sminkre) és utána máris kezdhetünk.  

FOTÓZÁS

Kipróbálunk különböző beállításokat, hogy megtaláljuk a legelőnyösebb oldaladat. Többszínű háttér előtt készítünk fotókat, így biztosan megtaláljuk a leginkább hozzád illő képeket a végén. A fotózás alatt egy percig sem hagylak magadra, folyamatosan instruállak, kizökkentelek, annak érdekében, hogy feloldódj a kamera előtt és előhozzuk az őszinte és igazán ütős arckifejezéseket.

KÉPEK KIVÁLASZTÁSA

Közvetlenül számítógépre történik a fotózás, így időként szünetet tartva, közösen rögtön átnézzük az addig készült képeket. A visszanézés során közösen előválogatjuk a képeket, rögtön át is beszéljük előnyeit-hátrányait, így csak a legjobbak kerülnek be a folytatásba. A fotózás végére ennek köszönhetően jó rálátásod lesz arra, milyenek is lesznek a végső képeid. 

RETUSÁLÁS

Az általad kiválasztott fotókat retusőrünk a legmagasabb minőségebb, úgynevezett high-end retusálási technikák alkalmazásával elkezdi feldolgozni. A retusálás során kiemelten odafigyelünk rá, hogy az elkészült kép a lehető legtermészetesebb hatást érje el, megmaradjanak a rád jellemző alapvető vonásaid.  Természetsen az apró bőrhibák, kósza hajszálak, bőrpír, tükröződő szemüveg, mind korrigálásra kerül.

Halasi Richárd vagyok,  üzleti portré és rendezvény fotós.

Azon szerencsés emberek közé tartozhatom, akik azzal foglalkozhatnak, ami a szenvedélyük, ami minden nap inspirál és új kihívások elé állít. Számomra minden fotózás egy külön kis projekt.

A célom az, hogy a hozzám ellátogató vendégeim a fotózás végére feszengés nélkül, a fejekben lévő klasszikus tévhitek elengedésével nézzék az elkészült fotókat, és teljesen magukénak érezzék az elkészült anyagot.

2019 óta Magyarország elsőszámú üzleti portéfotósával, Tóth Balázssal dolgozhatom együtt és büszkeséggel tölt el, hogy Balázs megválasztott társfotósának.

Gyakran visszatérő kérdések

A leggyakrabban elhangzott kérdéseket összeszedtem számotokra, hogy minél több kérdésere kapjatok választ már az elején.

Szabatéren vagy stúdióban fotózunk?

Elsődlegesen stúdióban fotózunk, Budapest belvárosában. Mivel a stúdió felszerelése teljesen mobil, így igény esetén külső helyszínen illetve cégedhez kitelepülve is meg tudjuk oldani a fotózást, ugyanazon a profi színvonalon, mintha bejönnél a stúdióba.

Milyen ruhában menjek?

Olyan ruhát válassz a fotózáshoz, amiben jól érzed magad, illetve ami a céljaidnak leginkább megfelel. 

Ezeken az üzleti portrékon vállközéptől felfelé fotózunk, így célszerű egy letisztult, nem túl mintás felső ruházat. Egy érdekes nyakú ruha, egy izgalmas nyakkendő, de még a karbó is tökéletes választás lehet. Hölgyeknek a mély kivágású, nagy dekoltázsú ruha nem mutat jól a fotókon. 

Leggyakrabban ajánlott és beváltt ruhák:

– hölgyeknek: blézer, érdekes nyakú ruhák, blúzok, garbó

– uraknak: elegáns, egyszínű ing, vékonyabb zakó, nyakkendő, garbó

Természetesen minél több ruhát hozol magaddal, annál jobban tudjuk variálni azokat és megtalálni a hozzád illetve a céljaidhoz legjobban illeszkedő darabokat.

Hölgyeknek kötelező a smink vagy csinálhatom magam?

Igen. A professzionális képek elkészültésében jelentős szerepet tölt be egy profin elkészített smink. Csak a legjobb hazai sminkessekel dolgozunk együtt, akik pontosan tudják, hogy mi áll jól neked, mi mutat jól a fényekben és hogy hogyan kell kinéznie egy letisztult, elegáns üzleti sminknek. Egy túl erős, vagy számodra előnytelen smink negatívan tudja befolyásolni az elkészült képeket.

Uraknak nincs szükség sminkre, az esetleges bőrhibákat utómunkában könnyedén tudjuk javítani. Arcszörzet tekintetében azt javasoljuk, hogy úgy gyere ahogy azt a hétköznapokban is viselni szoktad. A lényeg a rendezettségben van. Ha esetleg borostát hordasz, de szeretnél frissen borotvált arccal is fotókat, akkor van lehetőség a stúdióban arra is, hogy pár perc alatt megborotválkoz.

A hajamat is elkészítitek?
Nem vagyunk fodrászok, így komplett frizurákat nem tudunk készíteni. Arra kérünk, hogy a fotózásra olyan hajjal gyere, amit hétköznapokon is hordasz, ahogy az emberek többsége ismer. Sminkesünk természetsen segít minimálisan eligazítani a kósza szálakat, illetve a fotózás során én is folyamatosan igazgatom a tincseket a kamera aleőtt, hogy jól nézzen ki a fotón.
Hogyan tudok időpontot foglalni?

Ha megszületett a döntésed, úgy  az “Időpontot foglalok” gombra kattintva tudsz kérni időpontot. Pár perc alatt kitöltöd a jelentkezési űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számodra legidálisabb időpontot. Ezt követően egy online foglalási rendszeren keresztül rögzítjük azt, amiről kölön visszaigazolást is kapsz emailen.

Ha esetleg kérdésed van, úgy telefonon is állok a rendelkezésedre még a foglalás előtt.

Mikor és hogyan kapom meg a képeket?

A fotók profi feldolgozásához időre van szükségünk. A képek kiválasztását követően retusőrünk elkezdi feldogozni a fotókat, a teljes retusáli folyamat általában 8-10 munkanapot vesz igénybe. 

Az elkészült képeket digitálisan formában (jpg), nagy felbontásban adjuk át részedre egy fájküldő rendszeren keresztül. 

Nyers képeket semmilyen formában nem adunk át. Kiemelten fontos számunkra, hogy csak olyan képeket kapjanak vendégeink, amik a legjobb minőséget képviselik. Az eredeti képfájlokat (raw) fél évig tároljuk, így később is van lehetőséged utánrendelni az elkészült képekből. 

Hol és milyen feltételekkel tudom használni ezeket a fotókat?

Az általunk készített headshot fotók kiválóan használhatók szinten minden platformon. Önéletrajzban , LinkedIn profilon, honlapon, közösségi médiában, email aláírásokon, vállalati megjelenéseken – vagyis szinte bárhol, ahol fontos számodra, hogy hogyan látnak az emberek.

Az elkészült fotók szerzői joga a fotóst illeti meg minden esetben. Az átadott, retusált fotók tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogát, vagyis saját magad vagy saját vállalkozásod számára korlátlanul használhatod a képeket.

Ha a képeket egyéb üzleti célra szeretnéd használni, úgy a felhasználási feltételekről és jogcímekről kérlek külön kérj ajánlatot, tájékoztatást.

Hogyan tudok fizetni?

A fotózási szolgáltatás magánszemélyek számára alanyi ÁFA menetes, így további adók, költségek nem terhelik az árakat.

A számlát minden esetben online számlázó program segítségével készítjük el és küldjük meg számodra elektronikus úton. 

A számla ellenértékét a fotózás napján készpénzben vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a helyszínen. Igény esetén van lehetőség előre utalással is rendezni a szolgáltatás árát. Ilyen esetekben már a megrendelésénél kérlek, hogy jelezd ezt az igényedet.

Előre utalás esetén a szolgáltatás ára a fotózást megelőző 24 órán belül kell megérkezzen a számlára. Ellenkező esetben sajnos csak készpénzben tudod rendezni a fotózás árát a helyszínen.

Vendégeim mondták

“Köszönöm a képeket. Nagyon jól éreztem magam Nálatok, mérhetetlen az a profizmus amit képviseltek. Szerintem ez az a színvonal, amire az ember nem sajnálja a pénzt.”

Baromi jó élmény volt, uraltad a terepet, jól és jó instrukciókat adtál és ez a végterméken is meglátszik. Szóval maximális respect!”

A legfőbb megmaradt benyomásom az, hogy tényleg nézted, mi áll majd a legjobban nekem, és ezt a dilemmát ügyfélként elengedhetem. Megnyugtató volt, hogy ezzel nem nekem van dolgom.”

Elégedettségi garancia

Jól látod! Teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok munkámra!

Mivel közvetlen számítógépre történik a fotózás, így lehetőségünk van, hogy közösen visszanézzük az elkészült nyers képeket és ha nem nyerik el tetszésedet, a fotózás díját nem kell kifizetned!

A garanciával egészen addig van lehetőséged élni, míg el nem köszönünk egymástól. Ezt követően az elkészült képeket elfogadottnak tekintjük. Ha érvényesíteni szeretnéd a garanciát, úgy a készült képekből nem kapsz egyet sem, azokat aznap töröljük a rendszerünkből.