Barion Pixel

Business headshot

üzleti porté fotózás

BEFEKTETÉS ÖNMAGADBA ÉS A JÖVŐDBE

A mai világban az online jelenlét megkerülhetetlen, így fotóink egyfajta digitális névjegykártyává váltak! Tudtad, hogy az emberek fejében nagyjából  0,4 másodperc (!) alatt eldől egy fotóról, hogy szimpatikus vagy-e neki, vagy sem! Ez azért kemény, igaz? Egy profin elkészített portréfotó sokszor döntő lehet egy új állás megszerezése vagy elvesztése között, megerősítik a személyes márkádat, míg vállalkozásként hatalmas “fegyver” tud lenni új ügyfelek szimpátiájának megszerzéséhez.

Ha most megnézném a te profil képedet, vajon hogy döntenék?

"

Magabiztosság | Profizmus | Hitelesség | Bizalom

Ez az a 4 dolog, amit egy profi portréfotó azonnal közvetít Rólad! Legyen szó az önéletrajzhoz szükséges új fotóról, közösségi médiában való felhasználásról, LinkedIn profilképről, vagy akár a vállalati weboldalról, email aláírásokról, névjegykártyákról… A felhasználási terület szinte korlátlan! 

Használd ki az első benyomás adta előnyöket! 

Egy lenyűgöző, modern headshot portréfotó mindig a legjobb választás lesz!

Lenyűgöző céges megjelenés

 

Bármilyen területen is mozogsz, előbb-utóbb biztosan szükséged lesz egy naprakész, prémium minőségű üzleti headshot fotóra, ami bizalmat, kompetenciát és hitelességet közvetít, mind az ügyfeleid, mind a partnereid felé. 

“Nem elég szakmánk legjobbjának lenni, annak is kell látszani!”

A csapatfotóktól az egyéni üzleti portrékig, mindennek a legjobb minőségűnek kell lennie, hisz ezek az első képek rólad, mint egyénről vagy mint szervezetről! Ne elégedj meg a középszerűvel, legyél több, mint az átlagos!

Mi az a headshot fotó(zás)?

A portréfotózás egy speciális ágazata, egy modern, szűk kivágású portré fotó váll középtől felfelé. Az így készült képek letisztultságot, modern eleganciát sugároznak, ahol a fő fókuszt az arckifejezések adják. 

OKÉ, nézzük kicsit részletesebben!

Hol tudom használni?

LinkedIn-en, Facebook-on, önéletrajzban, email aláírásban, névjegykártyán, weboldalon, kiadványokon, blogon

Miért jó ez nekem?

Ezek a fotók kiemelnek a tömegből! Hozzájárulnak a személyes márkád építéséhez és vállalkozásod sikereihez.

Miért jó ez a cégemnek?

Bizalmat és hitelességet közvetítenek a fotók, ami nagy mértékben növeli a személyes találkozók és üzletkötések sikereit. 

Professzionális headshot fotózás Budapest egyik legprofibb stúdiójában!

 

Budapest belvárosában, a Tóth Balázs Fotóstúdióban fotózunk ( 1085 Budapest, József körút 65.), profi csapattal, a legmodernebb felszereléssel, speciális, csúcsminőségű LED lámpákkal. A stúdió felszerelése teljesen mobil, így igény esetén külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni.

Photosod Art & Gallery owner/ photographer

próbáld ki te is a headshot fotózást

Halasi Richárd 

rendezvény és business headshot fotós

A célom az, hogy az ügyfeleim a fotózás végére feszengés nélkül, a fejekben lévő klasszikus tévhitek elengedésével nézzék vissza a róluk készült fotókat, amin őszintén , a legjobb önmagukat adják.

2019 óta Magyarország elsőszámú üzleti portréfotósával, Tóth Balázssal dolgozhatom együtt és büszkeséggel tölt el, hogy Balázs megválasztott társfotósának.

Photosod Art & Gallery owner/ photographer