Barion Pixel

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS:

PÉNZKÖLTÉS VAGY BERUHÁZÁS?

Egy prémium minőségben megörökített rendezvényfotózás = BEFEKTETÉS! Átgondolt tervezéssel a rendezvény fényképei  későbbiekben felhasználhatók promóciós célokra, megerősíthetjük vele piaci pozícióinkat és új ügyfeleket vonz be vállalkozásunkhoz.

ajánlatkérés több infót kérek

Miért érdemes profi rendezvényfotósra bízni eseményeink képi megörökítését?

Egy profi rendezvényfotós prémium minőségű fényképeket készít, melyek felhasználhatók később a vállalat éves jelentéseiben, céges weboldalon és a szélesebb körű marketing anyagokban egyaránt.

Igen, jól olvastad! Egy rendezvény komoly marketing értékkel is bír. A kiállítások, konferenciák és az üzleti események kulcsfontosságú módjai az új kapcsolatok kialakításának, az információk begyűjtésének, meglévő partneri kapcsolatok és piaci pozícióink megerősítésének.

Több nemzetközi marketing kutatás bizonyítja, hogy a valós eseményekről, emberekről, helyekről készült fotók jóval nagyobb figyelmet kapnak, mint egy zseniálisan megírt értékesítési reklámszöveg. Mindezt az emberi kíváncsiságnak köszönhetjük! Egy szakmai előadó fotója a színpadon, a vállalat vezetőinek prezentációja, az elégedett arcok, a jó hangulatot bemutató életképek közel 35% -kal (!) nagyobb érdeklődést váltanak ki az emberekből.

Ebben segíthet, ha kéznél van egy rendezvény fotózásban jártas fotós.

Te melyik fotóért fizetnél szívesebben?

Miért hallgass rám, ha rendezvényfotózásról van szó?

Halasi Richárd Photosod Art & Gallery

Halasi Richárd

rendezvény- és üzleti portré fotós

Halasi Richárd vagyok, rendezvényfotós és üzleti portré specialista. Fotózási stílusom egyfajta dokumentarista megközelítése az eseményeknek.

A célom az, hogy a protokolláris elemek mellett, az események központi üzenetét, azok belső hangulatát ragadjam meg, és ezt közvetítsem fotóimon keresztül. Hiszem, hogy az elkapott pillanatok, az őszinte érzelmek, az öröm, a mosoly , a részvevők testközeli reakciói és érzelmei tükrözik igazán egy esemény minőségét.

Nézd meg, mely cégek szavaztak már bizalmat nekünk

(a teljesség igénye nélkül)

Egy dolgot fontos tisztázni!

Egy konferencia, egy termékbemutató, vagy egy nagyobb, céges esemény megszervezése és lebonyolítása drága. A költségek növekedésével párhuzamosan természetes, hogy megtakarítási megoldásokat keresünk, hisz szeretnénk csökkenteni költségeinket. Noha manapság mindannyian hozzáférhetünk a digitális technikákhoz, a kollégák, vendégek által készített, főképp telefonos képek, biztosan nem azok, amiket felhasználsz majd a profi, céges marketinghez. Hiába a több milliós büdzsével bíró ünnepség, gála est vagy termékbemutató… ha nem készül róla minőségi fénykép, amit később használni tudsz, úgy másnap az egész olyan, mintha meg sem történt volna.

Egy profin megszervezett rendezvény, profi minőséget érdemel!

A Photosod Art & Gallery csapata biztosíthatja, hogy a rendezvények minden alkalommal kiváló minőségű képek segítségével, tökéletesen illusztrálhatók legyenek. Mindezt versenyképes árazás mellett, így nem kell azon aggódni, hogy a profi fotós megbízása tönkreteszi a költségvetést.

Beszéljük át a következő eseményetek fotózását!

Kártyás fizetési lehetőség - Barion rendszeren keresztül

Hol vállaljuk rendezvények fotózását?

Budapesti cég vagyunk, ezért elsődlegesen a fővárosban dolgozunk, de mivel minden autópálya ide fut be, így autóba ülve az ország bármely pontjára eljutunk, így a vidéki helyszínen tartandó rendezvények sem jelentenek akadályt.

Árazás

Nincs két egyforma rendezvény = Nincs "dobozos" termék!

Egy sajtótájékoztató általában 1-1,5 órás, körülbelül 5-10 fotóval, amit azonnal a helyszínen szükséges átadni a sajtósoknak, szervezőknek, marketingeseknek. Ezeket a képeket a helyszínen dolgozzuk fel, a későbbiekben már nincs vele teendőnk.

Ezzel szemben céges rendezvényeken, nagyszabású eseményeken, gála esteken, több órát, akár több napot is fotózunk, majd az elkészült képanyag utómunkálatai szintén több órát, napot vesznek igénybe.

Mivel nincs két egyforma esemény, így nincsenek kőbe vésett, sablon árazások sem. Értékrendem egyik alapja, hogy ügyfeleink csak azért fizessenek, amire valóban szükségük is van!

Mégis akkor hogyan kalkulálj a büdzsé tervezéskor?

Ha lehetőséged van rá, akkor már a tervezés elején kérj be pontos árajánlatot. Természetesen a végső forgatókönyvben még lehetnek változások, de így már egy 90%-os pontossággal tudsz kalkulálni.

Ha még nincsenek meg a konkrét elképzelések, úgy általánosságban elmondható, hogy a rendezvény fotózások 10.000 – 25.000 Ft / óra díjak között mozognak.

Természetesen találunk a piacon olyan fotóst, aki elvállalja alacsonyabb árakon is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos az adott fotósnak ilyenkor nincs kellő tapasztalata, nincs megfelelő felszerelése, a képek utómunkáját nem, vagy csak nagyon kezdetlegesen végzi el, így a végeredmény a legtöbbször sajnos nem az elvártak szerint alakul.

Kártyás fizetési lehetőség - Barion rendszeren keresztül

ajánlatkérés

3 sor! Ennyi választ el attól, hogy az igényeidhez igazított,  személyre szabott árajánlat legyen az asztalodon!
Ajánlatkérésekre maximum 2 munkanapon belül válaszolunk!
Ha szorít a határidő és gyorsabban van szükség a válaszra, úgy a + 36 30 677 0857 telefonszámon keress bátran!

Szabályzatok elfogadása