Portréfotózás

                         “A boldogság szeretet kérdése, semmi másé. Aki szeretni tud, az boldog ember.”

(Hermann Hesse)

Ismerősek ezek a mondatok?
Rólam nem lehet jó képet csinálni! Nem vagyok fotogén típus! Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz tudni kihozni belőlem a fotókon! Nem szeretem, ha fotóznak…

Szinte mindenki így indul, sőt, van aki már az első beszélgetéskor elmondja a fenti mondatok valamelyikét. Ezek tévhitek! Mindenkiről lehet jó képet készíteni! Persze, ehhez kell egy jó kiegészítő, egy jó smink, egy frizura, egy elegáns ing, egy öltöny stb… és kell hozzá egy fényképezőgép, egy vaku, esetleg egy stúdió, de ezek mind csak kellékek! A fotó attól lesz igazán jó, attól lesz igazán átütő, ha látszik rajta, hogy jól érzed magad a bőrödben és felszabadultan tudsz mozogni a kamera előtt.

Miért lehet szükséged profi fotókra magadról?

A fotókat elsősorban emléknek készítjük, készítettjük. Ez is egy nézőpont, ám még sok egyéb más okból is megéri egy profi portré elkészítése.

Minden ember vizuális típus, tudat alatt is az az első reakció, hogy ha látunk egy oldalt, ahol kép is van, úgy azt nézzük meg elsőnek. A másodperc töredéke alatt dolgozza fel a vizuális élményt az agyunk és máris megvolt egy „első benyomás”, még ha az nem is tudatosan történt.

A profi fotó segít, ha szeretnéd lecserélni a Facebook-on régi, telefonnal készült fotódat, és begyűjteni a dicsérő szavakat, visszajelzéseket. Esetleg párt keresel és szeretnéd a legjobb formádat megmutatni. Elértél egy régen kitűzött célt, változáson mentél keresztül, és ezt szeretné megőrizni az utókornak, büszkén mutogatni az erről készül fotókat ismerősöknek, barátaidnak. Szeretnéd erősíteni az önbizalmad… és még számtalan példát lehetne példaként felhozni.

Miért érdemes ezt valóban profi fotósra bízni?

A profi fotós azt is látja, amit más nem lát, tudja hova kell állnia, melyik szögből fog minden a legmegfelelőbben látszani, tudja, mik azok a pózok, pillanatok amik valóban jól állnak Neked, amik előnyösek (vagy pont ellenkezőleg) számodra, hogy a legjobb formádat mutasd az elkészült fotókon. Mindezek összessége segít abban, hogy  az elkészült fotósorozat egy valóban a Te személyiségedre szabott sorozat legyen, és maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel, eloszlatva így a fenti tévhiteket!

Ne gondolkodj, vágj bele!

A hozzám látogató vendégek java része nem profi modellek. Ugyan olyan átlagemberek, mint Te vagy én, mégis olyan képek születnek, amikre büszkék és amitől önbizalommal telve térnek vissza a hétköznapokba a fotózás után!

CSOMAG AJÁNLATOK

Bizonytalan vagy? Nem tudod pontosan, mit is szeretnél? Engedd meg, hogy levegyem ezt a terhet a válladról!
Válassz előre összeállított csomag ajánlataim közül, hogy pontosan tudd, mit fogsz kézbe kapni a fotózás végén!

 

Kezdő portréfotózás

 >> 30 perc fotózás szabadtéren

>> 1 szett ruhában

>> saját, zárt webgaléria a készült képekből, ahol ki lehet választani, mely képeket retusáljuk

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

 Retusálási díj
 ​3.900 HUF / fotó

fotózás díja:

24.900- HUF

 portréfotózás

>> 1 óra fotózás, műteremben vagy szabadtéren

>> többféle beállítás, többszöri átöltözési lehetőség

>> saját, zárt webgaléria a készült képekből, ahol ki lehet választani, mely képeket retusáljuk

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

 Retusálási díj
 ​3.900 HUF / fotó

Fotózás díja:

36.000.- HUF

Igény esetén a hölgyeknek sminkest, fodrászt tudunk biztosítani, előzetes egyeztetést követően. Fodrász díja: 5.000 Ft/ alkalom , profi smink: 9.000 Ft /alkalom. Együtt a smink és fodrász 12.000.- Ft /alkalom

A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók nem terhelik az árakat! Az árak szabadtéri fotózást tartalmaznak, igény esetén, felár ellenében van lehetőség stúdiófotózásra is. A stúdiók bérleti díja esetenként változó, így ezt minden esetben az igény felmerülésekor egyénileg egyeztetjük.

Budapest területén belül a kiszállás ingyenes, Budapest határain túlmenően a kiszállás 100 Ft/km.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

Írd meg, hogy milyen családi esemény lesz, mi az elképzelés a fotózással kapcsolatban és együtt megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha szívesen értesülnél legújabb ajánlataimról, aktuális újdonságokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre és elsők között értesítelek mindenről.