Páros és baráti fotózás

                         “Aminek legnagyobb súlya van az életedben: az néhány ember, akit ismertél.”

(Jorge Semprún)

Mi a különbség a baráti és a páros fotózás között?

Nagyon sok, és mégis semmi!

A köztudatban elterjed és alkalmazott értelmezése a páros fotózásnak értelemszerűen a szerelmespárok romantikus fotózása. Jellemzően az esküvőt megelőző, sokak által jegyes fotózásnak nevezett fotózásról van szó. Persze ez nem feltétlenül törvényszerű, sok szerelmespár szeretné megörökíteni kapcsolatuk egy adott pillanatát, függetlenül attól, hogy jegyben járnak-e vagy sem.

A baráti fotózások értelem szerűen ennél sokkal tágabb és sokkal romantika szegényebbek. A baráti fotózások során nem a szerelmet örökítjük meg, hanem azt az elválaszthatatlan köteléket, ami a másikkal összeköt. Baráti fotózás lehet egy születésnapi ajándék, lehet egy rég nem látott, távoli baráttal történt találkozás megörökítése, vagy csak egy évente megismételt, közös program, mely nem csak közös élményeket gyűjtötök, hanem közös emlékeket is készítetek.

Joggal teszitek fel a kérdést, hogy ha ez ennyire különböző téma, akkor mégis miért kezelem egyben, miért mondom azt, hogy nincs különbség a kettő között?
A kérdés jogos, a válasz viszont egyszerű. Miért ne lehetne egy szerelmespár (jegyespár, ha így jobban tetszik) egymás legjobb barátja is egyben? Miért ne lehetne egy fiú-lány barátság (igen, létezik ilyen) tisztán csak barátság?

Bárhogy is van, bárhogy is értelmezzük a dolgokat a két fotózásba egy dolog azonos: az igazán jó képek titka abban rejlik, hogy ezeken a fotózásokon az érzelmeket fotózzuk. Azokat a pillanatokat amikor szerelmetek miatt vibrál köztetek a levegő, vagy amikor a legjobb barátoddal/barátnőddel önfeledten nevetsz és önmagatok vagytok!

Nektek van már közös fotótok? Csináljunk!

CSOMAG AJÁNLATOK

 

Normál csomag

 >> 1 órás fotózás,

>> 30 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> 1 helyszín, 1 szett ruha

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
​800 HUF / fotó

ÁR:

19.900.- HUF

Exra csomag

>> 1,5 óra fotózás,

>> 50 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> átöltözési lehetőség igény szerint

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
​800 HUF / fotó

ÁR:

24.900.- HUF

A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók nem terhelik az árakat! Az árak külső helyszínen (pl. parkok, városrész stb.) történő fotózást tartalmaznak, igény esetén, felár ellenében van lehetőség stúdiófotózásra is. A stúdiók bérleti díja esetenként változó, így ezt minden esetben az igény felmerülésekor egyénileg egyeztetjük.

Budapest területén belül a kiszállás ingyenes, Budapest határain túlmenően a kiszállás 100 Ft/km.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

Írd meg, hogy milyen fotózásra gondoltál, mi a különlegessége, mi az elképzelés a fotózással kapcsolatban és együtt megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha szívesen értesülnél legújabb ajánlataimról, aktuális újdonságokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre és elsők között értesítelek mindenről.