Kapcsolat

Ha bármiben a segítségedre lehetek, fordulj hozzám bizalommal!

Photosod Art & Gallery Bt.

1181. Budapest, Havanna utca 30.

Elérhetőségeim

info@photosod.hu
+36 30 677 0857

Közösségi oldalaim

Aktualitások és érdekességek

Gyakran visszatérő kérdések

A leggyakrabban elhangzott kérdéseket összeszedtem számotokra, hogy minél több kérdésere kapjatok választ már az elején.

Szabatéren vagy stúdióban fotózunk?

A helyszín attól függ, hogy milyen fotózást szeretnél. A stúdióban sok mindent meg lehet valósítani, de azért korlátozottak a lehetőségek. A tavaszi, nyári időszakban, amikor csak lehet szeretem kivinni a szabadba, a városba a vendégeimet. sokkal vidámabb, dinamikusabb képek születnek ilyenkor.

Hány fotót fogok kapni?

A fotók mennyisége nagyban függ attól, hogy mennyi időt töltünk együtt. Ezt mindig előre meghatározzuk, mikor lefoglalod az időpontodat.

Megkapom a teljes felbontású képeket?

Igen. Az átadott fotókat teljes felbontásban, színkorrekcióval, nyomtatásra kész állapotban kapod meg, JPG formátumban.

A nyers képeket nem áll módomban átküldeni neked. Fontos számomra, hogy a legjobb minőséget kapják a vendégeim, ezért csak és kizárólag a korrigált nagy méretű fotókat fogom elküldeni.

Retusáltak a fotók?
A retusálásnak két fokozata van:
  • minden kép, amit megkapsz, átmegy egy alap korrekción, ahol a nyers képből élettel teli, megfelelő színű, kontrasztú és tónusú kép lesz.
  • emellett a klasszikus retusálást (bőrhibák vagy oda nem illő képrészletek éltűntetése) is megkapja néhány fénykép indokolt esetben.

Ha több retusált képet is szeretnétek, azt külön egyeztetjük még a fotózás megkezdése előtt.

Fodrász, sminkes igénybe vehető?

Igény esetén van lehetőség profi sminkes és fodrász segítségét kérni a fotózásokhoz plusz költségért. Alapból ezt nem tartalmazza az előre összeállított csomagom, de ha ilyen igény van, azt természetesen meg tudjuk oldani.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Ha megtaláltad a neked megfelelő fotózást, úgy időpontot az “Időpontot foglalok” gombra kattintva tudsz kérni.

Ha esetleg kérdésed maradt, vagy módosítani szeretnél a csomagon, úgy a fenti  “Kapcsolati űrlap” kitöltésével, vagy Facebook oldalamon üzenetben is írhatsz nekem.

Mikor kapom meg a képeket?

A fotók igényes kidolgozásához idő kell. A munka nagy része a fotózás után kezdődik a képek feldolgozásával. Az, hogy mikor kapjátok meg a fotókat szintén attól függ, hogy milyen fotózáson voltunk. Általánosságban 5-10 napos átfutási idővel szoktam dolgozni. (főszezonban pár nap eltolódás lehet benne)

Hogyan tudok fizetni?

Az oldalon minden feltüntetett ár nettó ár. A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók, költségek nem terhelik az árakat.

A számlát online számlázó program segítségével készítem el és küldöm meg elektronikus úton részedre. A számla kiállítása minden esetben a fotózás napja.

A számla ellenértékét a fotózás napján készpénzben tudod kiegyenlíteni. Igény esetén van lehetőség előre utalással is rendezni a szolgáltatás árát. Ilyen esetekben már a megrendelésénél kérlek, hogy jelezd ezt az igényedet.

Előre utalás esetén a szolgáltatás ára a fotózást megelőző 24 órán belül kell megérkezzen a számlára. Ellenkező esetben sajnos csak készpénzben tudod rendezni a fotózás árát a helyszínen.

Ha szívesen értesülnél legújabb ajánlataimról, aktuális újdonságokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre és elsők között értesítelek mindenről.