Barion Pixel
w

Kapcsolat

Nem találtál választ a weboldalon? Örömmel fogadom kérdéseidet

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Ha megtaláltad a neked megfelelő fotózást, úgy időpontot az “Időpontot foglalok” gombra kattintva tudsz kérni.

Ha esetleg kérdésed maradt, vagy módosítani szeretnél a csomagon, úgy a “Kapcsolati űrlap” kitöltésével, vagy Facebook oldalamon üzenetben is írhatsz nekem.

t

Fodrász, sminkes igénybe vehető?

Igény esetén van lehetőség profi sminkes és fodrász segítségét kérni a fotózásokhoz. Ennek minden esetben extra költsége van, melyet előzetesen egyeztetünk. Az oldalon feltüntetett csomag ajánlatok valamint fotózási díjak, ezeket az extra költségeket nem tartalmazzák.

Megkapom az összes képet ami készült?

Nem. A képeket előzetesen én válogatom szakmai szempontok alapján (bemozdult, életlen, túl sötét, túl világos stb.), majd az így megmaradt képek index változatát feltöltöm egy zárt, online galériába. Te itt tudod megnézni és kiválasztani azokat a képeket, melyeket szeretnél.  Ezeket a képeket utómunkázom, majd ezt követően kapod teljes felbontásban, színkorrekcióval, nyomtatásra kész állapotban, JPG formátumban.

A nyers képeket semmilyen formában nem adom át neked.

Hogyan tudok és mikor kell fizetni?

A számla ellenértékét a fotózás napján készpénzben vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni, a helyszínen. Igény esetén van lehetőség előre utalással is rendezni a szolgáltatás árát. Ilyen esetekben már a megrendelésénél kérlek, hogy jelezd ezt az igényedet.

Az oldalon minden feltüntetett ár nettó ár. A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók, költségek nem terhelik az árakat.

A számlát online számlázó program segítségével készítem el és küldöm meg elektronikus úton részedre. A számla kiállítása minden esetben a fotózás napja.

Ki válaszol a kérdéseidre?

Ki válaszol a kérdéseidre?

Halasi Richárd - professzionális headshot, portré és rendezvény fotós; a Photosod Art & Gallery tulajdonosa

 

 

Halasi Richárd szignó

ELÉRHETŐSÉGEIM

1181 Budapest, Havanna utca 30.

info@photosod.hu

+36-30-677-0857 (H-P: 9:00-18:00)

Kártyás fizetési lehetőség - Barion rendszeren keresztül

Kérdésed van? Írd meg nekem

Szabályzatok elfogadása