Glamour fotózás

“Ha kihűlt körülötted a világ és jéggé fagyott az élet, fűts be önmagadban, mint egy tüzes kis kályhába…”

(Müller Péter)

Mit érdemes tudni a glamour fotózásról?

A glamour és művészi akt fotózás nem való mindenkinek. Jogos hát a kérdés, hogy akkor mégis kinek ajánlom?!

Tudom, ez egy kissé ellentmondásos, de a válasz nagyon egyszerű: Mindenkinek! 
Mindenkinek, aki szeretné megmutatni a világnak, hogy gyönyörű, hogy merész és bevállalós, vagy egyszerűen csak szeretne magáról egy olyan profi képsorozatot, ahol a belülről jövő belső kisugárzás adja a fotó igazi értékét.

Mitől lesz tökéletes?

TŐLED! A glamour és az akt fotózások során a készülő fotókat folyamatosan együtt elemezzük, megnézheted, hogy milyen jól mutatsz a fotón, vagy, hogy az adott beállítás jól áll-e Neked, vagy esetleg van, ami előnyösebb.
Sok fotós nem szereti a helyszíni képeket megmutatni. Ez hiba! Tapasztalataim szerint, ha ott helyben megmutatok néhány fotót a modellnek, az mindig önbizalmat ad, feloldódik tőle, így egy kellemes, egyre lazább munka következik, aminek végeredményeként csodás képek készülnek. Ez különösen igaz a glamour és akt fotók készítése során.

Ezeknek a fotóknak nem csak te, hanem garantáltan a párod is örülni fog.

Hogyan is zajlik egy ilyen fotózás, és mire érdemes odafigyelni?

A fotózás során a test és a belső ragyogás művészi bemutatása a cél, messze elkerülve és kizárva a pornográf elemeket. Egy ilyen fotózás nem csak fehérneműs lehet, egy dögös szoknya, vagy egy szűk farmer, egy kigombolt inggel már egy jó alap, hogy elinduljon a fantázia. A fotózás nagyon szűk körben történik, és minden esetben közösen találjuk ki a pozíciókat/beállításokat. Annak érdekében, hogy a kezdeti szorongás – mert valójában mindenki szorong valamennyire az elején – oldódjon, a fotózás előtt elbeszélgetünk, megismerjük egymás elképzeléseit, és megbeszéljük, hogy nagyjából mi is fog történni.
Tudom, hogy egy férfi fotós előtt pózolni négyzetesen nehezebb és feszélyezettebb érzés, ezért az ilyen fotózásokra, kérésre, mindig van velünk egy hölgy asszisztens is, de akár hozhatsz magaddal valakit, akinek a jelenléte megnyugtat.

A glamour és akt portfólió készítés egyik legfontosabb eleme maga a helyszín kiválasztása. A stílusok és helyszínek meghatározzák a teljes portfólió hangulatát, így ezt érdemes előre végiggondolni. Lehet luxus helyszíneken, exkluzív szállodai szobákban, saját otthonod kényelmében (általában ezt szokták a legtöbben választani), közösen kiválasztott szabadtéri helyszínen, stúdióban, stb… Ez tisztán anyagi kérdés, hogy ki, milyen helyszínt szeretne választani a fotózáshoz, mégis egy igen fontos döntés.

Csomag ajánlatok

Bizonytalan vagy? Nem tudod pontosan, mit is szeretnél? Engedd meg, hogy levegyem ezt a terhet a válladról!
Válassz előre összeállított csomag ajánlataim közül, hogy pontosan tudd, mit fogsz kézbe kapni a fotózás végén!

Önbizalom csomag

Próbáld ki magad és lepd meg párodat

 

>> 30 perc fotózás,

>> 5 képet választunk ki a végén, mely retusálásra kerül

>> 1 szett ruhában

>> 1 háttér

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
​800 HUF / fotó

ÁR:

19.900.- HUF

Fehérneműs glamour fotózás

Sejtelmes, csábító, forró

 

>> 1 óra fotózás,

>> választható stúdióban, szabadtéren

>> 15 képet választunk ki a végén, mely retusálásra kerül

>> 2 szett ruhában

>> 1 háttér

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

 

További képek retusálása
​800 HUF / fotó

Ár:

35.000.- HUF

Hóditó csomag

Csak rajtad áll, mit valósítunk meg

 

>> 2,5 óra fotózás,

>> akár több helyszínen is

>> 30 képet választunk ki a végén, mely retusálásra kerül

>> többszöri átöltözési lehetőség

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

 

További képek retusálása
​800 HUF / fotó

ÁR:

59.900.- HUF

* Fontos szem előtt tartani, hogy a fenti árak a stúdió bérleti díjakat nem tartalmazzák. Ez a fotózás helyszíneitől függően változtathat, tekintve egy luxus hotel szoba vagy speciális stúdió kibérlése nagyobb összeget igényel. A stúdió vagy egyéb helyszín bérleti díjáról a foglalási időpont visszaigazolásakor pontos tájékoztatást küldünk!

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

Nem találod a csomagok között a neked leginkább megfelelőt? Egyéni elképzelésed van? Kérj egyedi árajánlatot. Írd meg az elképzeléseidet és együtt megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha szívesen értesülnél legújabb ajánlataimról, aktuális újdonságokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre és elsők között értesítelek mindenről.