Esküvő fotózás

                       “Nincs többé olyan, hogy nélküled, tervem és jövőm van veled.”

(Honoré de Balzac)

Az ember élete egyik legboldogabb napjának megörökítése az egyik legizgalmasabb és legcsodálatosabb feladat, amit egy fotós csak kívánhat. Egy esküvőn nem pusztán fotók készülnek, hanem emlékek! Olyan emlékek, melyek életetek egy jelentős mérföldkövének lenyomatát adják majd évek múltán. Ezek a fotók tükrözik majd “A nagy nap” hangulatát, a boldogságot, az események varázslatos mivoltát, a vendégsereg sokszínűségét. Ti sem szeretnétek amatőrre bízni ennek  a jeles napnak a megörökítését, igaz?

Szeretnék tisztázni egy elterjedt tévhitet már most, az elején! A lélegzetelállító esküvői fotók titka nem a technikában, vagy a csodás díszletekben rejlik. A titok, ami megkülönbözteti az átlag képeket az igazán jó fotóktól, az az őszinte érzelmek, és azok bátor kimutatása. Egy elkapott pillanat, egy érdekes kiegészítő, egy apró mozzanat, egy lopott mosoly…
Mindez Rólatok mesél, a fotós dolga ezt a mesét örökíteni számotokra. A fotózás valójában nem más, mint egy “vakrepülés”. Mikor fotósként lenyomjuk a gombot, az a pillanat már a múlté; de ez a repülés és ennek tudatossága, ennek pontos időzítése az, ami megkülönbözteti egymástól az amatőr és profi, a közepes és a lélegzetelállító fotókat.  Hisszem, hogy egy esküvői fotósorozatnak tükröznie kell az egyéniségeteket. Azokról a párokról, akikről sugárzik, hogy szeretik egymást, nagyon könnyű jó képeket készíteni.

Két fotós + két nézőpont = Garantáltan változatos, profi esküvői fotósorozat!

Egyetlen fotóssal is csodás képek születhetnek, de gondoljátok végig, mit nyújthat két fotós?  Egy fotós sokszor kerül olyan nehéz helyzetbe, hogy kompromisszumokat, azonnali döntéseket kell hoznia, ami többnyire azt jelenti, hogy egy-egy pillanat bizony lemarad. Nyugalom, természetesen nem a gyűrűhúzásról, vagy az első hitvesi csókról beszélünk.
Azokra a pillanatokra gondolunk, amikor pl. az apró gyereksereg kíváncsian kukucskál ki a templom padsorai között, amikor nagyszüleitek remegő kézzel morzsolnak el egy könnycseppet, látva unokájuk boldogságát, vagy amikor szüleitek teszik ugyanezt, mikor Ti éppen egymás kezére húzzátok a gyűrűt… Sorolhatnánk még, de már Ti is tudjátok, mire gondolunk. Ezek azok a pillanatok, amelyek évek múltán is biztosan könnyet csalnak a szemetekbe.

Nálunk nincs olyan, hogy lemaradt! A legtöbb esküvőn 2 fotóssal fotózunk, de minden esetben +1 asszisztens mindig jelen van.

Annak köszönhetően, hogy két fotóssal vagyunk jelen, két különböző nézőpontból, a maga teljességében tudjuk megörökíteni “A nagy nap” szinte minden részletét. Garantáltan változatos, maximálisan az igényeitekhez formált profi fotók születnek, amit 10 év múlva is örömmel fogtok végiglapozni, és újraélni általuk a pillanatot.

Csomag ajánlatok

Spóroljátok meg a felesleges költségeket, és csak azt fizessétek, amire valóban szükségetek van!

Mi az egyértelmű, átlátható és könnyen érthető árazás hívei vagyunk, nem szeretünk hangzatos ígéreteket tenni. Esküvői fotózási árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindig az adott igényeknek leginkább megfelelően tudjon választani minden hozzánk forduló pár.

Egyfajta étlapot kínálunk, minden rejtett és felesleges költség nélkül.

Családias kis esküvő

(A “kis felhajtást” kedvelő pároknak)

________________________________

>> szertartás(ok) fotózása, csoportképek, gratulációk

>> 1 óra KREATÍV fotózás
(opcionálisan választható)

>> 2 óra teljeskörű, helyszíni rendelkezésre állás

>> kb. 80-100 db feldolgozott fotó, email-ben, elektronikusan elküldve

________________________________

További képek retusálása

 ​1.000 HUF / fotó

ÁR:

79.000.- HUF

“A Nagy Nap”

(Szertartástól a menyecske táncig)
________________________________

>> szertartás(ok) fotózása, csoportképek, gratulációk

>> 1,5 órás KREATÍV fotózás

>> lagzi fotózás

>> 8 óra helyszíni rendelkezésre állás

>> kb. 300-400 db feldolgozott fotó, díszdobozos DVD lemezen átadáva

>> kb 1-2 perces zenés slideshow a legjobb képekből

>> 1 db prémium minőségű 30 oldalas 20×20 cm fotókönyv
(15 oldalpár)

________________________________

További képek retusálása
 ​1.000 HUF / fotó

ÁR:

169.500.- HUF

“Exclusive” pillanatok

(Elejétől a végig)
________________________________

>> készülődés fotózása

>> szertartás(ok) fotózása, csoportképek, gratulációk

>> 2 órás KREATÍV fotózás

>> lagzi fotózás

>> 12 óra helyszíni rendelkezésre állás

>> kb. 600-700 db feldolgozott fotó, díszdobozos DVD lemezen átadva

>> 3-5 perces zenés slideshow a legjobb képekből

>> 3 db prémium minőségű 30 oldalas 20×20 cm fotókönyv
(15 oldalpár)

________________________________

További képek retusálása
 ​1.000 HUF / fotó

ÁR:

229.000.- HUF

A fotós szolgáltatás alanyi ÁFA mentes, így további adók nem terhelik az árakat!

Budapest területén belül a kiszállás ingyenes, Budapest határain túlmenően a kiszállás 100 Ft/km. (“Exclusive pillanatok” csomag választása esetén, a kiszálls Budapest 50 km körzetében ingyenes)

KÉRJETEK EGYEDI AJÁNLATOT

Nem találjátok a csomagok között a nektek leginkább megfelelőt? Egyéni elképzelésetek van? Szeretnétek változtatni, kiegészíteni a csomagokban szereplő szolgáltatásokat?  Kérjetek egyedi, személyre szabott árajánlatot. Írjátok meg az elképzeléseiteket és együtt megtaláljuk a Számotokra legmegfelelőbb megoldást!

Nem vagytok még biztosak?

Mi biztosítjuk számotokra a legjobb szolgáltatást és a profi minőséget, ez miatt nem kell aggódnotok

Maximális biztonság

Kétszeres mennyiségű professzionális felszereléssel érkezzünk, hogy technika ne tréfáljon meg és legyen probléma 

A legjobb minőségű fotók

Kizárólag a legjobb minőségű fotók kerülnek be az anyagba, nem töltjük ki a darabszámot életlen képekkel

Precíz utómunka

Minden fotó egyesével kerül feldolgozásra, ellenőrzésre, ez garantálja a minőségi anyag elkészültét

Elérhető, utánrendelhető

Minden fotót biztonsági mentéssel, legalább 1 évig megőrzünk, így az bármikor utánrendelhető

Segítünk!

Mindenben segítünk, koordinálunk
titeket a fotózások alatt, hogy a
legjobb képek születhessenek Rólatok

Gyors határidő

Rövid időn belül megkapjátok a kész képeket, nem kell hónapokat várnotok, hogy megmutassátok a családnak

Kérdések & válaszok

A leggyakrabban elhangzott kérdéseket összeszedtük számotokra, hogy minél több kérdésere kapjatok választ már az elején.

Mi kell a dátum lefoglalásához?

Először is az, hogy személyesen találkozzunk és egy kávé mellett megismerjük egymást, illetve elmondjátok az elképzeléseiteket, elvárásaitokat az esküvői fényképeitekről. Ezt követően a szerződés megkötésével, és az előleg kifizetésével tudjátok a dátumot lefoglalni.

Van foglaló/előleg?

Igen, ez nem csak nekünk, hanem Nektek is biztosíték. Ha úgy döntötök, hogy minket választotok fotósotoknak, akkor egy személyes találkozó keretében, kb. 30-40% előleggel (foglalóval) meg is tudjuk kötni a szerződést. (A foglaló a csomagártól függ).

Miért kerül ennyibe egy esküvő fotózás?

Az esküvő napja kb. 25 %-át teszi ki az egész folyamatnak. A végeredményig még rengeteg órát foglalkozunk a fotókkal. Minőségi, igényes fotókhoz elengedhetetlen az alapos utómunka. Gépparkunk folyamatos frissítés alatt van, mely elengedhetetlen a minőségi fotók elkészítéséhez. Jelenleg is kizárólag csúcskategóriás fényképezőgépekkel dolgozunk, melyhez a legprofesszionálisabb kiegészítőket (objektívek, vakuk…) használjuk.

Mennyi képet fogunk megkapni?

A fotók mennyisége nagyban függ attól, hogy mennyi időt töltünk együtt. Egy 1,5-2 órás polgári esküvő esetén 50 db, míg egy hajnalig tartó esküvő esetén több száz/ezer felvétel készülhet.

Csomag ajánlatok esetén fel vannak tüntetve a nagyságrendi kép darabszámok, míg egyéni elképzelés esetén , mindig az igények megismerését követően tudunk nagyságrendi számokat mondani.

Retusáltak a fotók?

A retusálásnak két fokozata van:

  • minden kép, amit megkapsz, átmegy egy alap korrekción, ahol a nyers képből élettel teli, megfelelő színű, kontrasztú és tónusú kép lesz.
  • emellett a klasszikus retusálást (bőrhibák vagy oda nem illő képrészletek éltűntetése) is megkapja néhány fénykép indokolt esetben.

Ha több retusált képet is szeretnétek, azt külön egyeztetjük még a fotózás megkezdése előtt.

Megkapjuk a teljes felbontású képeket?

Igen. Az átadott fotókat teljes felbontásban, színkorrekcióval, nyomtatásra kész állapotban kapjátok meg, JPG formátumban.

A nyers képeket nem áll módomban átküldeni nektek. Fontos számomra, hogy a legjobb minőséget kapják a vendégeim, ezért csak és kizárólag a korrigált nagy méretű fotókat fogom elküldeni.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotók igényes kidolgozásához idő kell. Ahogy azt már említettük, a munka nagy része az esküvő után kezdődik. Az, hogy mikor kapjátok meg a fotókat szintén attól függ, hogy mekkora esküvőt tartottatok. Általánosságban 1-5 hetes átfutási idővel szoktunk dolgozni esküvők esetén. (főszezonban pár nap eltolódás lehet benne)

Izgulunk a fotózás miatt, hogy mi fog történni?

Ez természetes, mindenki izgul az elején. Nem kell aggódnotok, mindenben segítünk. Alapvetően a nagyon mű, erőltetett képeket kerülni szoktuk, sokkal inkább a természetes, laza, vidám fotók azok, ahol igazán önmagát tudja adni mindenki. Ahol csak lehetőségünk lesz rá, ott végig segítünk, ellátunk hasznos tanácsokkal, hogy valóban csodás fotók készülhessenek. Talán egy kissé viccesen hangzik, de mégis sokat tud segíteni, ha esetlegesen gyakoroltok otthon a tükör előtt (…és nem csak a pózokat, de a fogadalmatokat is..)