Családi események

                         “A boldogság szeretet kérdése, semmi másé. Aki szeretni tud, az boldog ember.”

(Hermann Hesse)

Miért bíznád életed egy fontos pillanatának megörökítését a véletlenre?!

Ismerős az érzés, mikor a családtagok, barátok által, egy fontosabb családi esemény során készített fotókat nézegetve valami nem az igazi?  Mikor gyermekünk óvodai ünnepségén készült fotókon egy másik gyermek szinte teljesen kitakarja a sajátunkat, vagy mikor egy születésnap alkalmával a torta, és a gyertyafújás éppen lemaradt?

Arról már ne is beszéljünk, mikor egy ballagás alkalmával, a gyönyörűen feldíszített tornateremről készített fotó közben elveszik gyermekünk a tömegben, és csak “nagyító alatt keresve” találjuk meg Őt valahol… De megemlíthetném azt a klasszikus esetet is, amikor a keresztelőn gyermekünk helyett csak a szülök hátát látjuk, mert hát a sorok közül nehéz fotózni.

Bosszantó, nem igaz?

Miért érdemes mindezt profi fotósra bízni?

Az igazság az, hogy a rendezvényfotózás talán a legizgalmasabb és legváltozatosabb területe a fotózásnak, de pontosan ezért a legnagyobb felkészültséget és odafigyelést igényli.

Sokszor egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb elővenni az okostelefont, és készíteni sorban a képeket, ezzel nincs is semmi baj. Az ilyen pillanatképeknek is megvan a helye a fotók között, azonban életünk során van pár olyan valóban különleges pillanat, amit nem elég mobiltelefonnal lefotózni. Sokszor csak évekkel később döbbenünk rá, bánjuk meg a dolgot, és gondolunk bele, milyen lett volna, ha minderről minőségi fotók készültek volna, hozzáértő kezek alatt. Ma már nem luxus ilyen eseményekre profi fotóst felkérni.

A profi fotós nem csak technikailag felkészült azokra az esetekre, mikor félhomályban kell fotót készíteni, vagy amikor túl messze vagy túl közel kéne fotózni. A profi fotós azt is látja, amit más nem lát, tudja hova kell állnia, melyik szögből fog minden a megfelelő szögből látszani, tudja, mik azok a pillanatok aik valóban fontosak és amitől az elkészült fotósorozat egy igazi, örök emlék fog maradni.

Mégis mit értek családi események alatt?

Bármit! Bármit, ami számotokra, a család számára fontos! Legyen szó keresztelőről, születésnap/névnap fotózásról,  gyermekünk ballagásáról, szalagavatójáról, eljegyzési buliról, lány- vagy legénybúcsúról, vagy a nagyiék 50 éves évfordulós családi összejövetelről. Mindegy mi az alakalom, neked csak egy feladatod lesz: Éld meg a pillanatot, és bízd rám emlékeidnek elkészítését!

Legnépszerűbb családi események

Szülinapi fotózás

 >> 1 órás fotózás,

>> 25 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> 1 szett ruhában

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
5.500 HUF / fotó

ÁR:

45.000.- HUF

Keresztelő fotózás

>>2 óra fotózás,

>> 50 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> fogadás, ebéd előtti közös családi fotók

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
​5.500 HUF / fotó

ÁR:

69.900.- HUF

A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók nem terhelik az árakat! Az árak külső helyszínen (pl. rendezvény terem, templom stb.) történő fotózást tartalmaznak, igény esetén, felár ellenében van lehetőség stúdiófotózásra is. A stúdiók bérleti díja esetenként változó, így ezt minden esetben az igény felmerülésekor egyénileg egyeztetjük.

Budapest területén belül a kiszállás ingyenes, Budapest határain túlmenően a kiszállás 100 Ft/km.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

Írd meg, hogy milyen családi esemény lesz, mi az elképzelés a fotózással kapcsolatban és együtt megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha szívesen értesülnél legújabb ajánlataimról, aktuális újdonságokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre és elsők között értesítelek mindenről.