Családi fotózás

                       “A családdal töltött minőségi idő olyan kincs, amit nem lehet pénzen megvásárolni.”

(Karol Sevillar)

A család az egyik legszorosabb kötelék az életünkben, gyakorló szülő ként pedig tudom, hogy a családi fotózás szinte kötelező. Családtagjainkkal osztjuk meg életünk fontos pillanatait, együtt élünk át örömöt és bánatot, a család az a pont, amely minden körülmények között biztonságot, támaszt nyújt nekünk, kortól és nemtől függetlenül. A család egyben törékeny, mégis sziklaszilárd kapocs az emberek között. Generációk követik egymást, fedik át egymás életét, alakítják a közös emlékeket.

Miért érdemes családi fotókat készíteni?!

Ha most azt kérdezném Tőled: „van olyan fontos pillanat az életedben, ami ma már csak az emlékeidben él?” – A válasz valószínűleg “igen” lenne. Ezekre az emlékekre jó visszaemlékezni, idős korban ezekből az emlékekből születnek majd azok a történetek, amiket unokáink tátott szájjal figyelnek, mikor mesélünk. Gondolj csak bele: ha ezekhez a történetekhez még fotókat is tudnál majd mutatni… Képzeld el azokat a családi estéket, amikor a „titkos fiók” kinyílik, és előkerülnek a régi fotók, amiket nézegetve sorba jönnek fel az emlékek, az akkor átélt pillanatok, újra felidézhető fiatalságunk. Ez az, amit a családi képek nyújtanak, ahogy halad az idő előre.

A családi fotók nem csak gyermekeinkről, az ő növekedésükről és azok megörökítéséről szólhatnak. A családi fotóalbum részei a szülők, a testvérek, a nagyszülők is. Az idő előbb-utóbb sajnos mindenkin elhalad, de évek múltán, mikor felnyitjuk azt a bizonyos „fiókot”, örömmel és boldogsággal fogja eltölteni szívünket, mikor szüleinket, nagyszüleinket is viszont láthatjuk a képeken.

Miért érdemes mindezt profi fotósra bízni?

A saját magunk vagy családtagjaink által készített fotóknak, telefonnal készített pillanatképeknek egyaránt megvan a helye a fotók között. Mindegyik köthető valamihez, később jó visszanézni és felidézni az emlékeket. Ezek szükségesek, hiszen ezek alkotják meg a mindennapi életünk képi lenyomatát, DE néha érdemes megállni, és az igazán fontos pillanatokat profi, jó minőségű képek formájában érdemes megőrizni. A profi fotó és a profi fotós képes elkapni, és megörökíteni azokat a boldog és őszinte pillanatokat, azokat az őszinte gesztusokat, tekinteteket, amelyek miatt igazán jó és maradandó emlék lesz az elkészült fotó, mely  visszaadja azt az érzést, azt a kisugárzást amit ott és akkor, abban az életszakaszban átéltünk.

Csomag ajánlatok

Bizonytalan vagy? Nem tudod pontosan, mit is szeretnél? Engedd meg, hogy levegyem ezt a terhet a válladról!
Válassz előre összeállított csomag ajánlataim közül, hogy pontosan tudd, mit fogsz kézbe kapni a fotózás végén!

Kis családos csomag

(4 főig)

 >> 1 órás fotózás,

>> 15 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> 1 szett ruhában

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
 ​5.500 HUF / fotó

ÁR:

45.000.- HUF

Nagy Családos csomag

(7 főig)

>> 2 óra fotózás, (résztvevő gyerekektől függ)

>> 30 db alap korrekcióval ellátott fotó

>> többszöri átöltözési lehetőség

>> retusált képek e-mail-ben, elektronikusan

További képek retusálása
5.500 HUF / fotó

ÁR:

69.900.- HUF

A fotós szolgáltatásom alanyi ÁFA mentes, így további adók nem terhelik az árakat! Az árak szabadtéri fotózást tartalmaznak, igény esetén, felár ellenében van lehetőség stúdiófotózásra is. A stúdiók bérleti díja esetenként változó, így ezt minden esetben az igény felmerülésekor egyénileg egyeztetjük.

Budapest területén belül a kiszállás ingyenes, Budapest határain túlmenően a kiszállás 110 Ft/km.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT

Nem találod a csomagok között a neked leginkább megfelelőt? Egyéni elképzelésed van? Kérj egyedi árajánlatot. Írd meg az elképzeléseidet és együtt megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb megoldást!