Barion Pixel

Te is úgy vagy vele, hogy megoldod házon belül a fotózást?
Mutatom, miért ne tedd:

  1. Nem akarsz rossz fotókat! A közösségi média tele van baki fotókkal. Ugye, te sem szeretnéd, ha rajtad nevetne a fél világ?

  2. Lehet, hogy szuper képeket készítesz, de feltételezem nem vagy profi fotós. (ha mégis, akkor pontosan tudod te is az okokat) Kérdeznék valamit: a szívműtétedet vajon kivel végeztetnéd? A fotózás ugyanúgy egy szakma, melyhez rengeteg rutin és szakértelem szükséges.

  3. Nem szeretnél kiszúrni a vendégeiddel!. Ha rendezvényfotózásra kérsz fel ismerőst, gondolj bele: ő szinte nem is vesz részt a rendezvényen, csak kívülálló. Például egy kortyot sem ihat, hiszen ki szeretne elmosódott képeket,igaz? A vendég legyen vendég, a munkát pedig bízd profira.
  4. Nem vagy fotogén. Nem szeretsz pózolni, szelfizni, kényszerből mosolyogni. Egy profi fotós azonban könnyedén kihozza belőled a legjobbat és így már a képekre is büszke leszel.
  5. Másoknak is szeretnéd megmutatni a képet, és nemcsak egy titkos mappában gyűjtögetni őket.
  6. Emléket szeretnél! Idős korodban hidd el, nagyon jó lesz visszaemlékezni, hogy fiatalabb korodban is milyen szép voltál, milyen cukik voltak a gyerekek, a család, milyen szép is volt az esküvő… A professzionális fotók valójában nem csak egy tudatosan, profi körülmények és kezek által megalkotott képek, hanem emlékek! Emlékek a múltból, a jövő számára!

+1., „Egy gonddal kevesebb”. Egy rendezvény, vagy egy álláskeresés – amihez önéletrajz fotót kérsz –, egy esküvőről ne is beszéljünk… Ez mind éppen elég stressz önmagában. Adj le belőle! Bízd profira a fotózást.

Ha valamelyik állítás igaz rád, akkor keress meg bátran, nem fogsz csalódni!